Fysiotherapie Laarbeek

Wilt u ook van uw (pijn) klachten af? Dit zijn de voordelen van fysiotherapie bij Lifestyle Center Laarbeek:

  • Geen verwijsbrief nodig; direct geregeld
  • Actief herstel; train met fysio-begeleiding
  • Afspraak binnen 48 uur; snel van uw pijn af
  • Ruime openingstijden: overdag en 's avonds
  • Multidisciplinair team: fysiotherapeuten, ergotherapeut, personal trainers, leefstijlcoaches en diëtist

Onze therapeuten hanteren de visie binnen fysiotherapie om op een zo efficiënt mogelijke manier tot de hulpvraag van de patiënt te komen. Samen met de patiënt komt de behandelend therapeut tot een goed en passend plan.

Klachten?

Het is niet te wensen voor u, maar mocht u klachten hebben bent u altijd van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Specialisaties: Algemene fysiotherapie - Dry Needling – Oncologie Fysiotherapie – Revalidatie na nieuwe knie of heup, Schouder – rug – nekklachten – Kinderfysiotherapie 0 tot 18 jaar) – Medical taping – Specifieke doelgroepen – Ademcoaching

Onze praktijk is gevestigd in Beek en Donk - Lifestyle center Laarbeek en Aarle-Rixtel: Fit in Aarle. We hebben contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars. U heeft geen verwijzing nodig maar kunt direct terecht bij een van onze specialisten.

Gratis Adviesgesprek Fysiotherapie

Tijdens dit adviesgesprek beantwoordt een van onze fysiotherapeuten uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij/zij over de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Een van onze fysiotherapeuten neemt contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

Waar wilt u meer informatie over?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.