Groepslessen

65+Fit is dé groepsles voor mensen van 65 jaar en ouder. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt Lifestyle center Laarbeek deze training aan. Deze les is de ideale manier voor 65-plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.
B-KICK is een krachtige hoge intensiteit (HIIT) training op een boks zak. Hierbij leer en gebruik je verschillende trap- en stootbewegingen in een mix van aerobics, martial arts (vechtkunst) en opzwepende muziek. B-KICK is voor alle leeftijden en tijdens de workout wordt opzwepende muziek gedraaid.
BBB staat voor het aanpakken van drie belangrijke B’s in je lichaam: je buik, billen en benen. In 50 minuten tijd train al deze gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door deze ideale combinatie werk je aan je hele lichaam en word je sterker en strakker.
BodyBalance is er voor iedereen die meer balans wil in het leven. Deze workout is geïnspireerd op yoga, tai chi en pilates en is gericht op balans tussen lichaam en geest.
BodyPump is een zeer effectieve groepstraining met opzwepende muziek, waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten bepaal je zelf, natuurlijk met advies van je gecertificeerde trainer. Bodypump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.
Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in groepsverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door intensieve functionele oefeningen. Doordat je in teamverband sport train je efficiënter dan dat je dat individueel zou doen.
Fysiofitness is een specifieke ontwikkeling op het gebied van fitness en training. Het is een vorm van actief bezig zijn, voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, maar dan wel onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Voor deelnemers aan de gecombineerde leefstijlinterventie bieden we een speciale GLI training aan. Samen met mensen die eenzelfde traject volgen gaan we in de groepszaal een high intensity intervaltraining doen. Met H.I.I.T. bouw je snel een goede basis op voor je krachtuithoudingsvermogen en je algehele conditie.
H.I.I.T. (High Intensity Interval Training) is ontwikkeld om je hartslag te verhogen en je lichaam uit te dagen met een combinatie van intensieve oefeningen en korte rustperiodes. Trainen met opzwepende muziek en met een enthousiaste trainer om het beste uit jezelf te halen.
Indoor cycling is een uitdagende groepsles met opzwepende muziek om je conditie te verbeteren. En we kunnen met zekerheid zeggen: je gaat zweten! Neem elke les dus een handdoek mee en een flesje water: die zul je nodig hebben!
Op dinsdag en vrijdag om 17:00 uur kun je deelnemen aan Junior H.I.I.T., Een training van 30 minuten in de functionele zone. Deze circuittraining is gericht op FUN in combinatie met conditie, spieruithoudingsvermogen, coördinatie en souplesse. Super leuk, maar zeker ook zinvol om te doen in deze tijd waarin kids meer en meer zitten en inactief zijn.
Mensen die net even wat meer medische aandacht nodig hebben. Denk aan een vervolg op hartrevalidatie, oncologische behandelingen (herstel en balans), reumatologische aandoeningen, CVA (hersenaandoeningen), C.O.P.D patiënten.
NAH training (niet aangeboren hersenletsel) is een sportprogramma op maat in een geschikte sportomgeving zonder al te veel prikkels, met persoonlijke aandacht en een specifiek voor deze doelgroep getrainde begeleiding.
Nordic Walking is een laagdrempelige en zeer effectieve wandelsport. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde poles (stokken) worden de arm- en rompspieren optimaal geactiveerd. Hierdoor wordt er een grotere aanspraak gedaan op het energiesysteem, het caloriegebruik neemt toe en de functie van het hart-longsysteem wordt versterkt. Lifestyle.
Pilates is een trainingsmethode ontwikkelt door Joseph Pilates, waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die spiergroepen (met name je core stability) versterkt, maar ook soepel houdt zodat er balans en evenwicht ontstaat in je lichaam.
XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat
Met Yin Yoga spreek je de dieper gelegen spieren aan door poses langer vast te houden. Lees hier over de voordelen en ga aan de slag met 7 beginnershoudingen.
In een Zumba-les werk je op een leuke manier aan je conditie. De FUN spat ervan af! Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Zuid-Amerikaanse dansen zoals salsa en samba. De instructeur neemt je op inspirerende wijze mee zodat je niet in de gaten hebt hoe conditioneel dat je bezig bent!