Fitness Beek en Donk

Behaal je doelstelling bij Lifestyle Center Laarbeek

Iedereen heeft eigen fitness doelstellingen en voorkeuren van trainen. Om die reden biedt Lifestyle Center Laarbeek verschillende fitness mogelijkheden. Een ruime keuze van de modernste kracht- en cardiofitness apparatuur. Alle lifestyle center Laarbeek trainers maken een aanpak op maat voor jou. Altijd staat het bereiken van je persoonlijke doelen centraal.

Mogelijkheden binnen onze Fitnessruimten

Smart Fitness

Na personal training staat trainen in de Smart Fitness area bovenaan op het gebied van resultaatgericht trainen. Snel, effectief en vooral veilig.

Individuele fitness

Behaal je doelen samen met de Lifestyle center Laarbeek trainers. Aan de hand van een persoonlijk GymVip trainingsschema gaat je dat zeker lukken!

Personal-training

Verzekerd zijn van trainingsresultaat? Ga dan 1 op 1 trainen in de PT studio van Lifestyle center Laarbeek onder leiding van deskundige personal trainers die het beste uit jezelf naar boven laten komen.

365 dagen per jaar trainen: Bij onze zustervestiging Fit in Aarle BV kun je als member van Lifestyle center Laarbeek 365 dagen per jaar (deels onbemand) trainen van 5:00-23:00 uur. Laat je ledenbandje of clubcard daarvoor activeren bij onze receptie!

Fitness bij Lifestyle Center Laarbeek; een beleving op zich

Fitness bij Lifestyle center Laarbeek is een beleving op zich. Twee zalen boven elkaar en verbonden met een trap. Uitzicht op een mooie groene tuin, waarbij je niet bekeken wordt door voorbijgangers. Moderne apparatuur voor spiertraining en conditie én een uitdagende functionele ruimte waar je met allerlei kleinmateriaal optimaal kunt trainen. We noemen onze functionele zône ook wel eens de apekooi van de fitness. Gewoon omdat je er blij van wordt naast de geweldige workouts die je er kunt doen.

Ervaar het zelf: start nu met Fitness

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je weten of Lifestyle Center Laarbeek bij je past? Claim dan NU je gratis proefweek!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.