Ons verhaal

Lifestyle center Laarbeek heeft 1 maart 2020 haar 25 jarig jubileum gevierd. Wat begon in 1995, in een ruimte onderin zwembad de Koppelen, aan de Parklaan 4 in Beek en Donk is met een tussenstap aan de Otterweg, inmiddels uitgegroeid tot de multifunctionele club die er nu staat. Weer aan de Parklaan, maar nu op nummer 6!

We staan bekend in de regio als een premium club, waar je ondanks de vele bezoekers toch als persoon gekend wordt. Onze missie is dat we de komende jaren nóg verder uitgroeien tot een club met een high level aan service en gastgerichtheid.Onze kernwaarden Zorgzaamheid - Kwaliteit - Vertrouwen - Professionaliteit staan centraal en kun je hopelijk als een rode draad beleven, voelen, ervaren wanneer je bij onze club bent.

Multifunctionaliteit is een belangrijk ingrediënt bij Lifestyle center Laarbeek. Op het gebied van sport- en gezondheid proberen we onze gasten te helpen daar waar de behoefte, de doelen maar ook de noodzaak ligt. Fysiotherapie Laarbeek en Voeding en Dietetiek Laarbeek spelen daar een belangrijke rol bij, naast ons Lifestyle center Laarbeek team wat goed geschoold en professioneel voor je klaar staat!

We hebben tevens een vestiging in Aarle-Rixtel. Als member van de premium club mag je ook gebruik maken van de faciliteiten aan de Helmondseweg 7a te Aarle-Rixtel.

Binnen onze multifunctionele club bieden we ook dagbesteding aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Dagbesteding Buitengewoon Smakelijk, de naam zegt het al verzorgt lunches en cateringen voor sporters, maar ook voor gasten en bedrijven van buitenaf. We zijn er ontzettend trots op dat we deze bijzondere lunchroom binnen onze 4 muren mogen ontvangen, want zij passen als geen ander binnen de kernwaarden van ons bedrijf.

Als het aan ons ligt gaan wij nog vele jaren door! Ons hart ligt bij de club en binnen de familie staat ook de volgende generatie klaar om vanuit dezelfde passie - kernwaarden en betrokkenheid Lifestyle Center Laarbeek voort te zetten.

Daar ben ik trots op!

Ellen Tappel

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je weten of Lifestyle Center Laarbeek bij je past? Claim dan NU je gratis proefweek!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.