Lifestyle center Laarbeek is officieel een InBody Meet Locatie.

Wil je exact weten hoe je lichaamssamenstelling is, dan bieden we je in onze Smart Fitness area het neusje van de zalm onder de impedantie meters.

De InBody 770 is ontwikkeld voor de medische sector en staat momenteel alleen nog maar bij de academische ziekenhuizen en een enkel gespecialiseerd beweegcentrum. Lifestyle center Laarbeek is één van de eerste preventie centra die dit model heeft staan. Zeker de combinatie met de bloeddrukmeter geeft een goed beeld van je huidige vitaliteit en gezondheid.

Met de Inbody 770 kunnen wij aan de hand van de uitslag van de scan (van je lichaamssamenstelling) een uiterst nauwkeurig voedings- en trainingsadvies neerleggen. Verder helpt het onder andere bij het vaststellen van blessures en/of ontstekingen (oedeem).

Inbody 770

De Inbody 770 is een weegschaal die een volledige lichaamsanalyse maakt. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk resultatenblad. Ten opzichte van de tanita weegschaal (die we voorheen hadden) meet de inbody afzonderlijk 5 segmenten van je lichaam. Je rechterarm, je linkerarm, je romp, je rechterbeen en je linkerbeen. Zo krijgen we een heel gedetailleerd beeld van je lichaamssamenstelling en kunnen we je heel gericht beweeg-, voedings- en leefstijladvies geven.

​De INBODY meet jouw:

  • Lichaamssamenstelling
  • Lichaamsvocht (Intracellulair en Extracellulair) totaal en per segment
  • Spiermassa (Kg en percentage) totaal en per segment
  • Vet Massa (Kg en percentage) totaal en per segment
  • Visceraal vet
  • Lichaamsbalans evaluatie
  • Gewicht
  • Bloeddruk

Let op: Om een goede meting te kunnen verrichten is het van belang dat je altijd op eenzelfde moment, eenzelfde dag en met dezelfde (sportkleding) meet.

Ben je zwanger of heb je een pacemaker? Dan is gebruik van de INBODY niet toegestaan. Tevens wordt het afgeraden om te meten waneer je je menstuatie hebt.

Metingen vinden plaats 1x per 6 weken.

Afhankelijk van je aanvullende verzekering kunnen de metingen vanuit onze paramedische praktijken bij je zorgverzekering worden ingediend.

Een lichaamsanalyse wordt bij een bezoek aan onze praktijk diëtetiek & voeding altijd gedaan (1x per 6 weken). Ook de fysiotherapie maakt, indien het noodzakelijk is voor het behandelplan, gebruik van de lichaamsanalyse.
Je kunt ook een losse lichaamsanalyse inplannen bij een van onze beweegcoaches. Informeer naar de kosten.

 

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je weten of Lifestyle Center Laarbeek bij je past? Claim dan NU je gratis proefweek!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.