Oncologie Fysiotherapie

Trainen als je kanker hebt (gehad)

Bewegen tijdens en na de behandeling heeft veel voordelen:
• Het helpt bij vermoeidheid, angst en depressie.
• Het helpt om uithoudingsvermogen en spierkracht te behouden tijdens de behandeling.
• Het helpt om uithoudingsvermogen en spierkracht weer op te bouwen na de behandeling. Dit zorgt voor een sneller herstel.

Verder kan bewegen helpen om:
• chemotherapie beter te doorstaan en de behandeling vol te houden
• minder klachten te hebben, zoals misselijkheid en pijn, en om beter te slapen

Onze master Oncologie Fysiotherapeut Lise van der Linden – van Bokhoven kan je helpen. Lise heeft veel ervaring in de begeleiding van mensen die kanker hebben, of hebben gehad. In een fijne sportomgeving waar je niet als patiënt, maar als persoon komt werken aan je kracht en conditie helpt Lise samen met een team van professionals om de stappen te zetten die jij nodig hebt. Dit kan individueel, maar ook in kleine groepjes. Zowel het fysieke aspect, maar zeker ook het mentale deel staat is daarbij erg belangrijk.

We bieden een individueel programma

Op afspraak met de Oncologie Fysiotherapeut wordt een intake ingepland waarna een 1 op 1 behandelplan en trainingsplan wordt opgesteld en gevolgd.

Daarnaast bieden we ook een Groepsprogramma van 10 weken in groepjes van maximaal 6 deelnemers. Het groepsprogramma start altijd met een individuele intake. Daarna ga je in kleine groepjes van maximaal 6 personen een 10 weken programma volgen onder leiding van de (oncologie) fysiotherapeut.

Per week vinden 2 trainingsmomenten plaats van ongeveer 45 minuten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bij onze organisatie bieden?  Aanmelden of informatie aanvragen kan telefonisch op 0492-729309 of via email: info@fysiotherapielaarbeek.nl

Oncologie fysiotherapie wordt mogelijk (voor een aantal behandelingen) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. We hebben contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars!

GRATIS ADVIESGESPREK

Tijdens dit adviesgesprek beantwoordt een van onze fysiotherapeuten uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij/zij over de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Een van onze fysiotherapeuten neemt contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis adviesgespre

Waar wilt u meer informatie over?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.