Fysiofitness

WAT IS FYSIOFITNESS

Fysiofitness is een specifieke ontwikkeling op het gebied van fitness en training. Het is een vorm van actief bezig zijn, voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, maar dan wel onder begeleiding van een fysiotherapeut. Omdat de fysiotherapeut als geen ander bekend is met het bewegingsapparaat bent u verzekerd van een professionele begeleiding. Onder zijn of haar begeleiding werkt u aan een trainingsprogramma dat op uw conditie is afgestemd. Dit programma zal steeds aangepast worden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Hierdoor is Fysio Fitness een ideale vorm om op een sportieve, verantwoorde manier “fitter” te worden en te blijven.

FYSIOFITNESS IS ER VOOR U

  • Iedereen vanaf 18 jaar die wil bewegen naar gezondheid. Mensen met specifieke aandoeningen zoals onder andere artrose, reuma, burn-out, bekkeninstabiliteit, chronische pijn, hernia, fibromyalgie, RSI, osteoporose, suikerziekte, longklachten, hartklachten.
  • (top) Sporters die willen revalideren of hun niveau willen verhogen.
  • Iedereen met klachten (bijvoorbeeld rug, knie, nek, schouder of andere gewrichten) die na een revalidatieperiode functioneel willen doortrainen.
  • Mensen die na (fysiotherapeutische) behandelingen willen doortrainen.
  • Senioren
Fysiofitness - Fitness Beek en Donk