Personal Training Beek en Donk

Personal training, een investering in jezelf!

Een gezond leven en een gezond lijf kosten tijd. Hoe ga je efficiënt om met je kostbare vrije uren, zónder in te hoeven leveren op je sociale leven? Bij Lifestyle center Laarbeek Personal training werken we met een team van professionele personal trainers (NASM personal trainers, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en preventiebeweegcoaches) en helpen we je zo efficiënt en effectief mogelijk naar je doel.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers, daarom passen wij onze agenda altijd aan aan die van jou en ontvang jij personal training waar en wanneer je wilt. Maar ook als je specifieke doelen hebt zoals het voorbereiden op je bruiloft, het trainen voor een marathon, het in shape komen na een bevalling, het revalideren na een blessure staan we voor je klaar om je te helpen naar jouw resultaat!

 

PLEZIER: Plezier staat bij ons hoog in het vaandel, zowel tijdens de training, als er buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je plezier hebt in wat je doet je makkelijker en betere resultaten behaalt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: Bewegen helpt bij vooruitgang, op meerdere vlakken. Wie sport wordt niet alleen fysiek sterker, maar zet ook mentale stappen. Je staat krachtiger in je schoenen en dat werkt door in je hele leven.

BETROKKEN: Betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend. Onze coaching stopt niet na een training. Ons team staat voor je klaar.

OPEN EN EERLIJK: Transparantie staat centraal. Wanneer we duidelijk tegen elkaar zijn en zeggen wat er speelt kunnen we ons volledig richten op het behalen van jouw doel

RESULTAAT:  Jouw resultaat is ons resultaat. Wij hebben jaren ervaring in het behalen van mooie resultaten en als we ergens voor gaan laten we niet los.

METEN = WETEN: Je start je personal trainingen altijd met een fittest en een uitgebreide lichaamsanalyse op de InBody 770. Zo kunnen we daadwerkelijk je progressie aantonen!

Wil jij investeren in  JEZELF?

Neem vandaag contact op met ledenzaken@lifestylecenterlaarbeek.nl of vul onderstaand formulier in voor een gratis Personal Training Intake en wij gaan je helpen! Wist je dat Lifestyle Center Laarbeek ook duo-trainingen aanbiedt?

Gratis Personal Training intake

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.