65+ Fit / MBVO

65+FIT/MBVO in één oogopslag

  • Duur: 45 minuten
  • Verbeter: je stabiliteit
  • Voel: je energiek
  • Bouw aan: je kracht

Wat houdt een 65+Fit les in?

65+Fit is dé groepsles voor mensen van 65 jaar en ouder. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt Lifestyle center Laarbeek deze training aan. Deze les is de ideale manier voor 65-plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

Met 65+Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

Sommige lessen vinden volledig in de groepszaal plaats en anderen maken de combinatie tussen de groepszaal en de fitnessruimte. In de groepsleszaal voer je een mix van oefeningen uit veelal op muziek, om je spieren warm te krijgen en je conditie te verbeteren. Daarna ga je naar de fitnesszaal. Hier ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen, die je in je eigen tijd natuurlijk kunt herhalen.

Al snel zul je merken dat je conditie en je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last hebt van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen begeleidt een gecertificeerde instructeur je met de oefeningen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets verkeerd uitvoert.

65+ fit - Fitness Beek en Donk